חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קיש גבינות וכרישה
1/2 בצל שאלוט קצוץ
1 שן שום קצוצה
4 גבעולי כרישה
3 ביצים
2 כפות חמאה לטיגון
2 כפות שמן זית לטיגון
1 כוס שמנת מתוקה
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כוס גבינת אמנטל מגוררת
מלח ופלפל
בצק פאי מוכן
• גבינת פרמזן מגוררת
• מנקים את גבעולי הכרישה ופורסים לחצאי עיגול דקים.
• מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ושתי כפות חמאה, ומקפיצים כדקה את בצל השאלוט והשום.
• מוסיפים את הכרישה ומערבבים.
• מוסיפים מעט מלח ומניחים לכרישה להתאדות כ- 15 דקות. מערבבים מידי פעם על מנת שלא ידבק למחבת.
• בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם כוס שמנת מתוקה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
• מוסיפים לקערה את הגבינה המגוררת ומערבבים.
• כשהכרישה שקופה ורכה, מורידים מהאש, ומצננים היטב.
• מוסיפים את הכרישה לתוך תערובת הביצים והשמנת ומערבבים היטב.
• מכינים בצק פאי בתבנית ואופים ב- 200 מעלות משך 7 דקות.
• מוציאים את הבצק מהתנור ומצננים. שופכים לתוכו את בלילת הגבינות והכרישה.
• מפזרים מעל גבינת פרמזן, ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, משך כ- 30 דקות.
• במידה והבצק מתחיל להשחים, ניתן לצפות את כל הקיש בנייר כסף עד תום האפייה.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים