חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גלידת שוקולד ופירורי עוגיות
385 גר' חלב ממותק
600 גר' שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד חלב (לא מריר)
220 גר' עוגיות שוקולד
• שוברים את קוביות השוקולד ושמים במיקרוגל על חום גבוה משך 2 דקות.
• מדי פעם פותחים את המקרוגל ומערבבים. ניתן להמיס גם בבן מרי.
• שמים את העוגיות בתוך שקית ניילון קשיח ומרסקים עם מערוך, פטיש או תחתית של סיר.
• מומלץ להשאיר מרקם גושי על מנת שניתן יהיה להרגיש את חתיכות העוגיות בתוך הגלידה.
• בקערה נפרדת שופכים את השמנת המתוקה, והחלב המשומר, מקציפים כמה דקות עד סמיכות בינונית ומקפלים פנימה את פירורי העוגיות ואת השוקולד הנמס שהצטנן בנתיים.
• מכניסים לכלי סגור ומשאירים בפריזר לפחות 10 שעות לפני הגשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים