|
|
גלידת שוקולד ופירורי עוגיות |
מרכיבים :
|
385 גר' חלב ממותק
600 גר' שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד חלב (לא מריר)
220 גר' עוגיות שוקולד
|
|
אופן הכנה :
|
• שוברים את קוביות השוקולד ושמים במיקרוגל על חום גבוה משך 2 דקות.
•
מדי פעם פותחים את המקרוגל ומערבבים. ניתן להמיס גם בבן מרי.
•
שמים את העוגיות בתוך שקית ניילון קשיח ומרסקים עם מערוך, פטיש או תחתית של סיר.
•
מומלץ להשאיר מרקם גושי על מנת שניתן יהיה להרגיש את חתיכות העוגיות בתוך הגלידה.
•
בקערה נפרדת שופכים את השמנת המתוקה, והחלב המשומר, מקציפים כמה דקות עד סמיכות בינונית ומקפלים פנימה את פירורי העוגיות ואת השוקולד הנמס שהצטנן בנתיים.
•
מכניסים לכלי סגור ומשאירים בפריזר לפחות 10 שעות לפני הגשה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|