|
|
מרק עוף ותירס |
מרכיבים :
|
1 גבעול כרישה
3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
2 חזה עוף נקי חתוך לקוביות
2 קופסאות שימורי תירס
1 ליטר מים ציר עוף
מלח ופלפל
עירית לקישוט - או עלי בצל ירוק
שמן לטיגון
|
|
אופן הכנה :
|
• קוצצים דק את החלק הלבן של גבעול הכרישה, מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים עד הזהבה.
•
מוסיפים פנימה את קוביות חזה העוף ומקפיצים עוד 2 דקות.
•
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים לערבב עד שהעוף נסגר כולו ומלבין.
•
מוסיפים את התירס המרוסק, (אם לא מצאתם קופסאות קרם תירס- ניתן לקחת תירס שימורים רגיל ולעבד במעבד המזון עם מעט מהנוזלים בקופסא).
•
מוסיפים את ציר העוף, מלח ופלפל, ומבשלים על אש בינונית- נמוכה משך 20 עד 30 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים.
•
מגישים חם ומעטרים בעירית קצוצה או עלי בצל ירוק.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|