חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת ספוג קלה
1/3 כוס קמח תירס לבן (דק)
1/3 כוס קמח רגיל
1/3 כוס קמח תופח
4 ביצים (בטמפ' החדר)
2/3 כוס סוכר
קורט מלח
לקישוט:
ריבת תותים או אחרת
קצפת מוכנה
אבקת סוכר
• מנפים את כל סוגי הקמח יחד- 5 פעמים! (חשוב במיחד משום שזה נותן לעוגה את האווריריות שלה).
• שוברים את הביצים לתוך קערת המיקסר (לאחר שהגיעו לטמפרוטרת החדר), ומוסיפים את הסוכר וקורט מלח.
• מערבלים את הביצים במיקסר כ-6 דקות במהירות גבוהה, עד סמיכות בינונית.
• מקפלים פנימה את הקמחים בעדינות על מנת שהעוגה תשאר אוורירית.
• מצפים תבנית בחמאה ושופכים פנימה את הבלילה.
• מסובבים את התבנית על מנת לקבל תערובת חלקה, ואופים משך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות.
• אחרי 20 דקות בודקים עם קיסם אם העוגה מוכנה.
• מצננים את העוגה וחותכים באמצע.
• מצפים צד אחד עם שכבה של ריבה ושכבת קצפת וסוגרים את העוגה.
• בוזקים מעל אבקת סוכר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים