חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת פבלובה אוסטרלית
6 חלבונים
כוס ו-1/2 סוכר
300 מל' שמנת מתוקה שעובדה לקצפת
1 כף אבקת סוכר
1 כף תמצית וניל
250 גר' תותים חתוכים לפרוסות
150 גר' אוכמניות
2 קיווי מקולפים וחתוכים לעיגולים
•מקציפים את חלבוני הביצים עם קרם הטרטר ועם תמצית וניל. קרם טרטר הוא רכיב שמצוי באבקת אפייה וגורם למרנג להתייצב).
• מוסיפים את הסוכר באיטיות תוך הקצפה, עד קבלת מרקם קצף מוצק מאוד.
• שוטחים על הקצף (המרנג) על תבנית מצופה בנייר אפייה גדול, ומסדרים אותו בעיגול לצורה של עוגה.
• מכניסים את התבנית לתנור בחום 120 מעלות משך שעה.
• כשהמרנג מוכן, פותחים את דלת התנור ומניחים לו לנוח בתנור משך 15 דקות.
• מוציאים את המרנג מהתנור, מצפים בשכבה של קצפת ומעטרים בתותים, קיווי ואוכמניות.
• מצננים כשעה במקרר ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים