|
|
עוגת פבלובה אוסטרלית |
מרכיבים :
|
6 חלבונים
כוס ו-1/2 סוכר
300 מל' שמנת מתוקה שעובדה לקצפת
1 כף אבקת סוכר
1 כף תמצית וניל
250 גר' תותים חתוכים לפרוסות
150 גר' אוכמניות
2 קיווי מקולפים וחתוכים לעיגולים
|
|
אופן הכנה :
|
•מקציפים את חלבוני הביצים עם קרם הטרטר ועם תמצית וניל. קרם טרטר הוא רכיב שמצוי באבקת אפייה וגורם למרנג להתייצב).
•
מוסיפים את הסוכר באיטיות תוך הקצפה, עד קבלת מרקם קצף מוצק מאוד.
•
שוטחים על הקצף (המרנג) על תבנית מצופה בנייר אפייה גדול, ומסדרים אותו בעיגול לצורה של עוגה.
•
מכניסים את התבנית לתנור בחום 120 מעלות משך שעה.
•
כשהמרנג מוכן, פותחים את דלת התנור ומניחים לו לנוח בתנור משך 15 דקות.
•
מוציאים את המרנג מהתנור, מצפים בשכבה של קצפת ומעטרים בתותים, קיווי ואוכמניות.
•
מצננים כשעה במקרר ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|