חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קליפות תפוז מסוכרות עם שוקולד
4 תפוזים
סירופ פשוט
סוכר לציפוי
100 גר' שוקולד מריר
•מקלפים את התפוזים וחותכים כל קליפה ל-4 חלקים.
• מרתיחים את קליפות התפוז במים משך 20 דקות, ומחליפים את המים פעמיים במשך הבישול, על מנת להוציא את המרירות.
• מוציאים את הקליפות מהאש ומגרדים עם כף את החלק הלבן (המריר) שבפנים הקליפה.
• חותכים את הקליפה לרצועות דקות, ומבשלים את הרצועות משך 45 דקות בסירופ פשוט . (מים סוכר ולימון).
• מוציאים את רצועות הקליפות מהסירופ ומגלגלים בסוכר. מסדרים על מגש ומניחים לקליפות להתייבש במקום קריר ומוגן משך יומיים.
• ממיסים את השוקולד המריר בבן מרי, וטובלים בתוכו מחצית מכל רצועת קליפה.
• מניחים לכמה שעות בצד עד שהשוקולד יבש.
• מגישים כממתק.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים