|
|
דלעת צלויה ברוזמרין וגבינת עיזים |
מרכיבים :
|
דלעת או דלורית
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
1 כף רוזמרין קצוץ
1 ף מיץ לימון
1 כפית גרדת קליפת לימון
מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט
|
|
אופן הכנה :
|
• מנקים את הדלעת או הדלורית וחותכים לחתיכות קטנות.
•
שמים את כל הקוביות בקערה ומוסיפים 2 כפות שמן זית, כף רוזמרין קצוץ, כפית מלח ופלפל גרוס.
•
מפזרים את חתיכות הדלעת בצורה שווה על תבנית ואופים משך 20 דקות בחום של 200 מעלות.
•
אחרי 20 דקות הופכים את החתיכות בתבנית ואופים עוד 10 עד 15 דקות.
•
מוציאים לכלי הגשה ומעטרים בכף גרדת לימון, כף מיץ לימון ופטרוזיליה קצוצה.
•
מוסיפים מעל הכל גבינת עיזים מסוג פטה.
•
מגישים חם.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|