|
|
צדפות ממולאות בגריל |
מרכיבים :
|
שום
בצל
450 גר' לקט סרטנים שרימפס וצדפות מוכנים
6 כוסות ציר עוף
קופסת שימורים של צדפות
200 גרם חמאה
מלח ופלפל
8 כוסות של לקט ירקות קפואים
|
קונכיות צדפות ריקות להגשה
|
אופן הכנה :
|
•קוצצים בצל ושום ומשחימים עם מעט שמן זית על מחבת המונח על הגריל.
•
מכינים בנפרד את לקט הירקות, עם ציר העוף (ניתן להשתמש במרק עוף). מוסיפים צדפות מקופסת שימורים (לבחירתכם), ומוסיפים לתערובת את השום והבצל שהושחמו.
•
מבשלים מראש את הצדפות החיות השרימפס והסרטנים בציר עוף. מוציאים את התוכן האכיל ומוסיפים לתערובת. (אופציונאלי).
•
לוקחים את התערובת שאמורה להיות לחה וממלאים את גביעי הצדפות הריקות.
•
מניחים על הגריל ומכסים למשך 15 עד 20 דקות.
•
מוציאים מהאש ומגרדים חמאה מעל.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|