|
|
סושי עם סלמון ואבוקדו |
מרכיבים :
|
5 כפיות תיבול דג לבחירתכם
1/2 אבוקדו מקולף
מיץ מחצי לימון
1/2 גזר
1/4 מלפפון
50 גר' סלמון מעושן
3/4 כוס זרעי שומשום קלויים
רוטב סויה להגשה
רוטב וואסבי להגשה (מתכון מצורף)
|
|
אופן הכנה :
|
• מבשלים את אורז הסושי עם מלח לפי ההוראות.
•
מניחים לאורז להצטנן כשעה מחוץ למקרר ומתבלים בתבלין דג או בכל תבלין אחר לבחירתכם.
•
קוצצים את הגזר ואת המלפפון לג'וליינים דקים (ניתן גם לגרד בפומפיה גסה).
•
מקלפים את האבוקדו וטובלים מחצית ממנו במיץ הלימון, מועכים למחית אחידה.
•
שוטחים כדור מהאורז על כף היד, מורחים מעל מעט ממחית האבוקדו, מוסיפים גזר ומלפפון וחתיכת סלמון וסוגרים בעזרת היד לעיגול גדול.
•
מגלגלים את כדורי האורז בשומשום קלוי, מסדרים על מגש, מצפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות טרם הגשה.
•
מגישים עם רוטב סויה ורוטב וואסאבי בצד.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|