|
|
פנקייק בננה |
מרכיבים :
|
2 ביצים
1 כוס קמח רגיל
1 כוס קמח מלא
1/4 כוס שמן
2 כפות סוכר
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית מלח
1/2 כפית אגוז מוסקט
|
2 בננות בשלות חתוכות לעיגולים.
•
תרסיס חמאה לטיגון
•
לקישוט:
תותים
•
קצפת
•
סירופ מייפל
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בקערה את שני סוגי הקמח, עם סודה לשתייה, כפית מלח, 2 כפיות אבקת אפייה שתי כפות סוכר ו- 1/2 כפית אגוז מוסקט.
•
מוסיפים פנימה תוך טריפה 2 כוסות חלב או רוויון, 1/4 כוס שמן ו- 2 ביצים.
•
מכניסים לבלילה את חתיכות הבננות, מערבבים ומניחים בצד ל- 15 דקות.
•
מחממים מחבת טפלון (שלא נדבק) עם תרסיס חמאה, ושופכים פנימה כ- 1/2 כוס מהבלילה.
•
מטגנים כ- דקה עד 2 לכל צד ומוציאים לנייר סופג.
•
ממשיכים להכין עד שכול הפנקייק עשויים.
•
מוציאים את הפנקייקס לצלחת הגשה ומעטרים בתותים טריים, קצפת וסירופ מייפל מחומם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|