חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צלי בקר מהודר
1 קילו נתח בשר אנטריקוט
1 ראש שום קלוף וקצוץ
2 כפות עלי טימין קצוצים
1/2 כוס שמן
1 כף עד 2 פלפל שחור גרוס עבה
• מערבבים את השמן עם שום קצוץ, טימין קצוץ, ופלפל גרוס עבה עד שמתקבלת תערובת סמיכה.
• מצפים הנתח ששהה בטמפרטורת החדר מכל צדדיו בתערובת התיבול.
• האמריקאים משתמשים בחלק שכולל אנטריקוט מצד אחד וצלעות בצד שני ונקרא-Ribroast
• מאחר ומדובר בנתח גדול עם עצם, זמן הצלייה יהיה בהתאם.
• מניחים את הנתח על תבנית ומכניסים מד טמפרטורה בחלק העבה ביותר בבשר על מנת לאמוד את מידת ההכנה.
• צולים בחום של 220 מעלות עד שמד הטמפרטורה בבשר מראה על 80 מעלות.
• למי שאין ברשותו מד בשר, יש לצלות לפי גודל הנתח.
• כ- 40 דקות לקילו לדרגת מדיום.
• מוציאים מהתנור ומכסים בנייר כסף לעוד 10 דקות.
• אין לאטום את נייר הכסף, הרוסטביף ממשיך להצלות גם כאשר הוא מחוץ לתנור.
• מצננים את הנתח ופורסים לפרוסות בעובי הרצוי.
• יש להמליח לפני שאוכלים או להגיש עם רוטב לטעם.
• מגישים חם או קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים