|
|
דג טאקו בסגנון מקסיקני |
מרכיבים :
|
2 פרוסות דג לבן 180 גר' כל אחת
2 כוסות מרינדת לימון ועשבי תיבול*
8 טורטיות תירס מוכנות
2 כוסות כרוב קצוץ
1 עגבניה חתוכה לקוביות
חופן כוסברה קצוצה
1 כוס רוטב טאקו לבן*
מיץ מחצי לימון ליים
|
|
אופן הכנה :
|
•שוטפים את הדגים ומיבשים אותם.
•
מכניסים את הדגים לשקית ניילון עם מרינדת לימון ועשבי התיבול ומשאירים במקרר ל- 30 דקות.
•
קוצצים את הכרוב והעגבניות.
•
מרססים את הטורטיות בשמן זית, ועוטפים אותן בנייר כסף.
•
מוציאים את הדגים מהמקרר ומביאים לטמפרטורת החדר. מפזרים מעט מלח ופלפל.
•
מושחים את הגריל בשמן, וצולים עליו את הדגים בערך 4 דקות מכל צד עם מכסה גריל סגור.
•
שמים גם את הטורטיות בנייר הכסף על הגריל והופכים גם אותן אחרי 4 דקות.
•
מכינים את המנה: מניחים טורטיה על צלחת, חותכים את הדג המוכן לרצועות ומניחים במרכז הטורטיה.
•
מפזרים מעל מעט כמה רצועות דג, רוטב לבן, כרוב וקוביות עגבניות.
•
שופכים מעל הכל מעט מיץ ליים, וסוגרים את הטאקו.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|