חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
כבד קצוץ
450 גר' כבד עוף
2 כפות שמן זית
2 כפות שמן לטיגון
1 בצל סגול קצוץ
3 ביצים קשות
מלח ופלפל
1 כף ברנדי
פטרוזיליה לקישוט
• מחממים מחבת עם 2 כפות שמן צמחי ומטגנים את הבצל על אש בינונית, כמה דקות עד הזהבה.
• מנקים את הכבד היטב, סופגים את שאריות הלחות עם נייר סופג, מעלים את האש לאש גבוהה ומוסיפים את הכבד למחבת.
• למדקדקים בהלכות הכשרות, יש להמליח את הכבד אחרי השטיפה, ולצלות על רשת מעל הגז או כל אש פתוחה לפני שמוסיפים אותו למחבת.
• מטגנים את הכבד עם הבצל, ומוסיפים ברנדי. (ניתן להצית מעט אש במחבת כדי לקבל טעם חרוך אך לא חובה).
• ממשיכים לאדות את הכבד עם הבצל כ- 5 עד 7 דקות ומוסיפים כפית מלח.
• מוציאים מהאש ומצננים.
• מכניסים את הכבד למעבד המזון ומוסיפים כף שמן זית, ביצים קשות ומעט פלפל לפי טעם.
• מעבדים למחית חלקה או מעט גושית לפי טעם.
• אם רוצים מחית חלקה מוסיפים עוד כף שמן זית.
• מסדרים את הכבד הקצוץ על צלחת, מעטרים בפטרוזיליה ומגישים עם קרקרים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים