חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
חצילים ממולאים נוסח פרובנס
2 חצילים בינוניים
100 גר' מוצרלה פרוסה לרצועות דקות
1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
4 כוסות רוטב עגבניות מוכן (מתכון מצורף)
1/2 כוס פרמזן מגורד
שמן זית
מלח ופלפל
•קוטמים את שני קצוות החצילים ופורסים אותם לאורכם, לפרוסות בעובי סנטימטר.
• מניחים את פרוסות החצילים על רשת שמתחתיה כלי לספיגת הנוזלים.
• מפזרים על החצילים מלח, מכסים בנייר כסף ושמים על הנייר כלי כבד כדי שהחצילים יגירו נוזלים.
• מניחים בצד לשעה.
• מחממים תנור ל- 180 מעלות.
• מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את החצילים כ- 3 דקות מכל צד עד השחמה.
• מוציאים את החצילים לצלחת עם נייר סופג.
• שופכים כוס מרוטב העגבניות לתבנית פיירקס ומנערים עד שכל התחתית מצופה.
• מסדרים מעל כמה פרוסות חצילים מטוגנות.
• שופכים עוד שכבה של רוטב עגבניות ומעל מסדרים פרוסות מוצרלה, מוצרלה מגורדת ופרמזן.
• שופכים עוד שכבת רוטב עגבניות ומעליה עוד שכבת חצילים.
• מסדרים על החצילים עוד מוצרלה ורוטב עגבניות ומצפים הכל בפרמזן.
• מכניסים לתנור למשך כ- 30 דקות.
• מוציאים מהתנור, מניחים בצד ל- 30 דקות לפני שפורסים.
• ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים