חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פשטידת ירקות
1/2 בצל קטן קצוץ
1 כף שמן זית
1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות
50 גר' אפונים קפואות (או מקופסא)
75 גר' תפ"א קטנים מבושלים חתוכים לקוביות
6 ביצים גדולות טרופות יחד
מלח ים גס
למיונז שום:
2 כפות מיונז
פלפל גרוס עבה
1/2 כפית מיץ לימון
• 1/2 שן שום כתושה
• לסלט:
• חופן עלי רוקט
• לימון סחוט
• שמן זית
• מחממים מחבת מותאם לתנור, עם מעט שמן זית על חום בינוני ומטגנים את הבצל עם הפלפל האדום עד הזהבה.
• מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והאפונים ומטגנים עוד 5 דקות.
• טורפים את הביצים היטב, מוסיפים להם מלח ופלפל לפי טעם ושופכים למחבת.
• ממתינים כ- 3 עד 5 דקות, וכאשר הקצוות מתקשים והמרכז נוזלי, מכניסים את המחבת כולו לתנור לעוד כ- 5 דקות.
• מוציאים מהתנור והופכים על צלחת.
• מגישים עם סלט קטן של עלי ארוגולה מתובלים במלח פלפל ושמן זית, ועם מיונז מעורבב עם מיץ לימון ושום כתוש.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים