חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף מרסלה בסגנון איטלקי
4 חזה עוף נקי מוכן לשניצלים
1/2 כוס קמח
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס עבה
1 כף אורגנו יבש
10 פטריות שמפניון פרוסות
3 כפות שמן זית
50 גר' חמאה או מרגרינה
1/2 כוס יין מרסלה
1/4 כוס שרי
•דופקים את חזה העוף לעובי מתאים לשניצל.
• מערבבים את הקמח עם המלח הפלפל והאורגנו.
• טובלים את העוף בקמח ומנערים את השאריות.
• מחממים מחבת עם שמן זית וחמאה.
• כשהחמאה נמסה, ומטגנים את העוף המצופה בערך 3 דקות מכל צד.
• מוסיפים את הפטריות את יין המרסלה ואת יין השרי, מכסים את המחבת עם מכסה ומאדים כ- 8 דקות.
• מוציאים ומגישים חם עם תוספת אורז או ירקות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים