|
|
עוף מרסלה בסגנון איטלקי |
מרכיבים :
|
4 חזה עוף נקי מוכן לשניצלים
1/2 כוס קמח
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס עבה
1 כף אורגנו יבש
10 פטריות שמפניון פרוסות
3 כפות שמן זית
50 גר' חמאה או מרגרינה
1/4 כוס שרי
|
|
אופן הכנה :
|
•דופקים את חזה העוף לעובי מתאים לשניצל.
•
מערבבים את הקמח עם המלח הפלפל והאורגנו.
•
טובלים את העוף בקמח ומנערים את השאריות.
•
מחממים מחבת עם שמן זית וחמאה.
•
כשהחמאה נמסה, ומטגנים את העוף המצופה בערך 3 דקות מכל צד.
•
מוסיפים את הפטריות את יין המרסלה ואת יין השרי, מכסים את המחבת עם מכסה ומאדים כ- 8 דקות.
•
מוציאים ומגישים חם עם תוספת אורז או ירקות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|