חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
הודו צלוי לחג המולד
הודו שלם בגודל רצוי
מילוי להודו לבחירתכם
שמן צמחי
מלח ופלפל
• מפשירים את ההודו לטמפרטורת החדר. ממלאים את חלל הבטן במילוי על פי בחירתכם.
• ניתן לקחת אורז עם שקדים וצימוקים או מילוי קנוי.
• סוגרים את את החללים של ההודו, באמצעות תפיסת העור ע"י קיסם או שיפוד, וקושרים את הרגליים.
• מברישים את העוף בשמן קנולה, מעסים את העור החיצוני במלח ופלפל.
• מניחים את ההודו השלם על רשת שמונחת מעל תבנית עמוקה.
• מכניסים מד טמפרטורה לירך העוף (לא חובה), ומכניסים אותו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
• מידי פעם יש לפתוח את התנור וללחלח את העוף עם מברשת טבולה בשמן.
• לאחר שההודו משחים, ניתן להניח מעל (ולא להדק) נייר כסף למניעת השחמה נוספת.
• זמן הצליה יהיה בהתאם לגודל העוף- בין שעתיים ל-4 שעות.
• אם בודקים את העוף עם מד הטמפרטורה, החום אמור להגיע ל- 80 מעלות בפנים.
• כשההודו שמוכן, מוציאים אותו מהתנור, מכסים בנייר כסף לא מהודק ומניחים לרבע שעה בצד.
• פורסים את ההודו ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים