|
|
עוגת בננה - (לחם בננה) |
מרכיבים :
|
4 בננות גדולות בשלות
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס חמאה
כוס ו-1/2 סוכר
2 ביצים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
4 כפות שמנת חמוצה
|
|
אופן הכנה :
|
• מנפים את הקמח עם אבקת האפייה והסודה לשתיה.
•
שמים בקערת המיקסר את החמאה, הסוכר וקורט מלח ומעבדים במהירות נמוכה.
•
מוסיפים 2 ביצים, תמצית וניל ו-4 כפות שמנת.
•
מוסיפים את הקמח לסירוגין וממשיכים לעבד במהירות נמוכה עד קבלת בלילה חלקה.
•
בכלי נפרד, מועכים את הבננות עם מזלג או מועך פירה ומוסיפים לבלילה.
•
מעבדים לתערובת גושית מעט, ושופכים לתבנית שצופתה מראש במעט ספריי שמן.
•
אופים בתנור שחום מראש ל- 180 מעלות משך שעה.
•
העוגה מוכנה כאשר מכניסים לתוכה קיסם והוא יוצא נקי.
•
ממתינים 30 דקות והופכים על גבי מגש.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|