|
|
רוטב ספגטי בולונז |
מרכיבים :
|
3 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כף בזיליקום יבש
2 כפות אורגנו יבש
450 גר' בשר טחון - או בשר הודו טחון
1/3 כוס יין שרי
840 מ"ל שימורי עגבניות מרוסקות
450 מ"ל רוטב עגבניות
180 מ"ל רסק עגבניות
|
עלי דפנה- 1 עלה
•
מלח ופלפל לבן
•
גבינת פרמזן להגשה (לא חובה)
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר עם שמן זית על אש גבוהה, ומאדים את הבצל עם השום כדקה.
•
מוסיפים תיבול בזיליקום ואורגנו יבש ומערבבים כ-2 דקות.
•
מוסיפים את ההודו הטחון (או בקר) לסיר, מערבבים ומפרידים כ- 5 דקות עד שכולו משנה צבע, ואז מוסיפים את יין השרי.
•
מבשלים עוד דקה ומוסיפים העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות ורסק העגבניות.
•
מערבבים ומוסיפים עלה דפנה.
•
מביאים לרתיחה, מורידים את האש לאש נמוכה, מוסיפים מלח ופלפל, סוגרים את המכסה ומאדים כ- 30 דקות.
•
טועמים ומתקנים טעם. אם הרוטב חמוץ מדי מוסיפים כפית סוכר חום.
•
מגישים עם ספגטי ופרמזן.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|