חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טורטייה תוצרת בית
4 כוסות קמח
1/8 כפיות אבקת אפייה
1/2 כוס מרגרינה
1 כוס מים חמים
כפית ו-1/2 מלח
• שמים את הקמח בקערה ומערבבים עם אבקת האפייה ומרגרינה.
• לשים מעט עד קבלת מרקם גושי.
• ממיסים כפית ו-1/2 מלח במים החמים.
• שופכים לסירוגין את המים עם המלח אל תוך הקמח ומעבדים את הבצק עם היד, עד קבלת בצק אחיד וחלק.
• אם הבצק לא נקשר, מוסיפים עוד מים.
• שמים את הבצק בקערה ומכסים. מניחים במקום חמים משך 20 דקות.
• כשהבצק תפח, מגלגלים לגלילה וחותכים ל- 12 חתיכות בצק.
• מצפים את הידיים במעט מרגרינה ומעבדים כל חתיכה לכדור.
• מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ומשטחים את כדורי הבצק לטורטיות דקיקות עם מערוך.
• מחממים מחבת כבדה על אש בינונית ומניחים עליה את הטורטייה.
• הופכים את הטורטייה אחרי 15 עד 20 שניות לכל צד.
• מורידים את הטורטיות מהאש ומכסים במגבת על מנת שישארו חמות.
• מגישים את הטורטיות עם תוספות לבחירתכם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים