חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סטייק פילה ביין מרסלה
2 נתחי סטייק פילה כ- 200 גר' כל אחד
1/4 כוס יין מרסלה
1 כפית רסק עגבניות
1/2 כוס מים
1 כף חומץ בלסמי
1 בצל שאלוט קצוץ
1 כף חמאה
מלח ים גס ופלפל גרוס עבה
שמן זית משובח
• מצפים את נתחי הסטייק בשמן זית ובוזקים משני צדדיו מלח ים ופלפל גרוס.
• מכינים את הרוטב: מערבבים 1/2 כוס מים עם כף רסק עגבניות, 1/4 כוס יין מרסלה, כף חומץ בלסמי וכף רוטב ווסטרשייר.
• מחממים מחבת עם שמן זית על חום גבוה, וצולים את הסטייק כ- 3 דקות.
• מורידים את האש לחום בינוני וממשיכים לצלות מכל הצדים (בעיקר כשמדובר בנתח עבה).
• כשהסטייק מוכן לפי רמת הצלייה הנדרשת, מוציאים אותו לצלחת בצד, ומוסיפים למחבת את בצל השאלוט.
• מטגנים את הבצל עד הזהבה, יחד עם שאריות הבשר שנדבק למחבת.
• מוסיפים את הרוטב שהכנו ומצמצמים לחצי על אש גבוהה.
• מכבים את האש ומוסיפים חמאה.
• מערבבים ושופכים על הסטייק.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים