חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק דלעת חגיגי
2 דלעות קטנות מתאימות להגשה
90 גר' קרוטונים בטעם שום
1/2 כוס גבינת גבינת גרוייר או צ'דר מגורדת
95 מ"ל שמנת רזה לקפה -שמנת הלפ אנד הלפ
מלח ופלפל
גבעול טרגון
• חותכים את הדלעת סמוך לגבעול ליצירת קערה עם "מכסה".
• מסלקים את פנים הדלעת והגרעינים, משאירים את "בשר" הדלעת.
• ממלאים את הדלעת בשכבות של קרוטונים וגבינת גרוייר מגורדת.
• ממלאים בשמנת הרזה עד הסוף ומוסיפים מלח ופלפל.
• מוסיפים מעל גבעול טרגון, ומכסים עם "מכסה" הדלעת.
• מכניסים את הדלעת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה וחצי.
• מוציאים מהתנור, ומגרדים מעט מדפנות הדלעת לתוך המרק בעזרת כף ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים