|
|
ברוקולי בשום |
מרכיבים :
|
1 ברוקולי חתוך לפרחים
2 שיני שום גדולות קצוץ
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה מזוקקת (אם אין אז חמאה מומסת או מרגרינה)
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• חותכים את הברוקולי לגודל רצוי ומאדים במים רותחים משך 10 דקות.
•
מוציאים את הברוקולי למסננת על מנת להפטר מעודפי המים.
•
מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים 2 כפות חמאה מזוקקת ו- 2 שיני שום קצוץ.
•
כשהשום מזהיב (לא להשחים), מכניסים את פרוסות הברוקולי למחבת, ומקפיצים כמה דקות כך שכל הצדדים ישחימו מעט ויתכסו ברוטב.
•
מוסיפים מלח ופלפל גרוס, מוציאים מהמחבת ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|