חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ברוקולי בשום
1 ברוקולי חתוך לפרחים
2 שיני שום גדולות קצוץ
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה מזוקקת (אם אין אז חמאה מומסת או מרגרינה)
מלח ופלפל
• חותכים את הברוקולי לגודל רצוי ומאדים במים רותחים משך 10 דקות.
• מוציאים את הברוקולי למסננת על מנת להפטר מעודפי המים.
• מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים 2 כפות חמאה מזוקקת ו- 2 שיני שום קצוץ.
• כשהשום מזהיב (לא להשחים), מכניסים את פרוסות הברוקולי למחבת, ומקפיצים כמה דקות כך שכל הצדדים ישחימו מעט ויתכסו ברוטב.
• מוסיפים מלח ופלפל גרוס, מוציאים מהמחבת ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים