|
|
תפוחי אדמה בתנור |
מרכיבים :
|
10 תפוחי אדמה קטנים לבנים
10 תפוחי אדמה קטנים אדומים
3 כפות שמן זית משובח
2 שיני שום כתושות
1 כף מלח ים גס
פלפל שחור טחון גס
כמה ענפי טימין טרי
|
|
אופן הכנה :
|
• מסירים את עלי הטימין מהענף ושמים בקערה.
•
מוסיפים את השום ואת שמן הזית.
•
מנקים את תפוחי האדמה הקטנים היטב, חוצים אותם ושמים בקערה. •
מערבבים היטב, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים שוב.
•
מסדרים את תפוחי האדמה במחבת ברזל מותאם לתנור או בתבנית. •
צולים את התפודים בתנור שחומם מראש לחום של 190- 200 מעלות. •
אחרי 30 דקות הופכים את תפוחי האדמה וצולים עוד 20 עד 30 דקות.
•
מגישים את התפודים חמים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|