חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תפוחי אדמה בתנור
10 תפוחי אדמה קטנים לבנים
10 תפוחי אדמה קטנים אדומים
3 כפות שמן זית משובח
2 שיני שום כתושות
1 כף מלח ים גס
פלפל שחור טחון גס
כמה ענפי טימין טרי
• מסירים את עלי הטימין מהענף ושמים בקערה.
• מוסיפים את השום ואת שמן הזית.
• מנקים את תפוחי האדמה הקטנים היטב, חוצים אותם ושמים בקערה.
• מערבבים היטב, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים שוב.
• מסדרים את תפוחי האדמה במחבת ברזל מותאם לתנור או בתבנית.
• צולים את התפודים בתנור שחומם מראש לחום של 190- 200 מעלות.
• אחרי 30 דקות הופכים את תפוחי האדמה וצולים עוד 20 עד 30 דקות.
• מגישים את התפודים חמים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים