חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פילה לבן ברוטב פירות יער
1 קילו ו- 150 גר' נתח בשר לבן (פילה)
2-4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
בצל גדול חתוך לעיגולים
לרוטב: 1 כף דבש
1 כפית חמאה
1/2 כוס פירות יער יבשים (אוכמניות, פטל דובדבנים)
1/4 כוס יין סמוק זינפנדל
1/4 כפית מלח
פלפל שחור גרוס
• מצפים את גוש הבשר בשמן זית מכל צדדיו ובוזקים מעליו מלח ופלפל.
• מחממים מחבת מתאים לתנור עם מעט שמן זית על אש בינונית, וסוגרים את נתח הבשר כ- 3 עד 5 דקות מכל צד, עד השחמה.
• מרימים את נתח הבשר, מניחים מתחתיו כמה עיגולי בצל (על מנת שהנתח לא יגע במחבת).
• מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך 30 דקות.
• מוציאים את הסטייק מהתנור ושמים את הבשר בצד.
• ממיסים כפית חמאה בסיר, מוסיפים לה את הבצל החרוך מהבישול, כף דבש ואת פירות היער היבשים.
• מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה 5 דקות.
• אחרי 5 דקות מוסיפים את יין הזינפנדל, מכסים ומבשלים עוד 5 עד 10 דקות.
• מוסיפים מלח ופלפל ומורידים מהאש.
• חותכים את גוש הבשר למדליונים ומגישים עם רוטב פירות היער בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים