חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף בתפוזים בנוסח סין
1 קילו חזה עוף חתוך לקוביות
1 כפית ג'ינג'ר כתוש
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית פלפל קאיין או צ'ילי
4 בצלים ירוקים קצוצים
1 כף יין אורז - סאקי
1 כף שמן שומשום
1 כף קורנפלור
לרוטב התפוזים:
גרדת קליפת תפוז מתפוז אחד
מיץ מתפוז אחד
• 10 כפות סוכר חום
• 10 כפות חומץ בן יין לבן
• 3 כפות רוטב סויה
• 1/2 כפית שמן שומשום
• מערבבים את כל חומרי הרוטב: 3 כפות רוטב סויה, מיץ מתפוז אחד, 10 כפות סוכר חום ו- 10 כפות חומץ בן יין לבן.
• מחממים ווק על אש גבוהה עם כף שמן שומשום, ומוסיפים את הג'ינג'ר ואת השום.
• מערבבים כ- 30 שניות ומוסיפים את קוביות העוף.
• מקפיצים עד שהעוף מלבין ומוסיפים את הצ'ילי ואת הבצל הירוק.
• מקפיצים עוד 2 דקות ומוסיפים את יין האורז.
• מוסיפים את חומרי הרוטב שערבבנו בתחילה לווק ומערבבים היטב.
• מביאים לרתיחה ומורידים את האש.
• מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים עד שנמס לחלוטין, ומוסיפים לווק.
• מערבבים עוד כדקה עד שכל התבשיל מסמיך.
• לפני ההגשה, מערבבים פנימה 1/2 כפית שמן שומשום וגרדת קליפת תפוז.
• מגישים עם אורז חום.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים