חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פילה אמנון עם פלפלים קלויים
1 כוס קמח תירס פולנטה
6-8 פרוסות פילה אמנון (מושט)
1/4 בצל חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צ'ילכה מיובש (פסילה)
1/2 כוס מים
1 עגבניה קטנה קצוצה
1/2 כפית סוכר
1 כפית רסק עגבניות
• 1 עלה דפנה
• מלח ופלפל
• שמן זית לטיגון
• מחממים מחבת על אש בינונית וקולים את קמח התירס משך כ- 2 דקות.
• מוציאים את קמח התירס מהאש ושמים בצלחת.
• מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית על חום בינוני, ומטגנים את הבצל ושלושת סוגי הפלפלים כ- 10 דקות.
• כשהפלפלים מתרככים, מוסיפים 1/2 כוס מים, 2 כפיות רוטב ווסטרשייר, עגבניה קצוצה, 1/2 כפית סוכר, 1 כפית רסק עגבניות, ועלי דפנה.
• מערבבים ומצמצמים כ- 15 דקות עד שהרוטב מסמיך.
• שומרים את הרוטב על אש נמוכה עד ההגשה ולפני ההגשה מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
• בנתיים, בוזקים על הדגים מלח ופלפל ומצפים אותם בקמח התירס הקלוי.
• מחממים מחבת עם 3 כפות כפות שמן זית ומטגנים את הדגים המצופים כ- 4-5 דקות מכל צד עד השחמה.
• מגישים את הדגים עם הרוטב ועם אורז בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים