|
|
כופתה קבב מרוקאי על האש |
מרכיבים :
|
450 גר' בשר טחון 15% שומן
150 גר' בשר כבש קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית סומק
1/4 כפית אגוז מוסקט
1 כפית תערובת 7 תבלינים•
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים את את הבקר עם הכבש.
•
מוסיפים את הפטרוזיליה, הסומק, אגוז מוסקט, תערובת 7 תבלינים, כפית מלח ופלפל שחור לפי טעם.
•
מערבבים ולשים היטב.
•
מרטיבים את הידיים עם מעט מים ויוצרים קציצות קבב ארוכות.
•
אם רוצים לצלות בגריל, משפדים את הקציצות על שיפוד ארוך.
•
לטיגון במחבת- מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים 3 כפות שמן זית ומטגנים את הקציצות כ- 3-4 דקות מכל צד.
•
מגישים חם עם חומוס עגבניות ופיתות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|