חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בטטה חארמה - תפוחי אדמה חריפים
6-8 תפוחי אדמה אדומים
1 כוס כוסברה קצוצה
6 שיני שום קצוצות
1/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כוס מיץ לימון (לא חובה)
קורט פלפל קאיין חריף
• מנקים את תפוחי האדמה וחותכים אותם (עם הקליפה) לקוביות בגודל שווה.
• שמים את קוביות תפוחי האדמה בקערה, ומערבבים עם 1/4 כוס שמן זית וכפית מלח.
• מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר כסף, וצולים בתנור שחומם מראש ל- 230 מעלות משך כ- 30 דקות.
• (יש להפוך את התפודים אחרי 15 דקות כדי לוודא שכל הצדדים יקבלו צבע יפה).
• מחממים מחבת עם 4 כפות שמן זית וקולים את השום משך כמה שניות. מוסיפים את הכוסברה ומערבבים היטב.
• מאדים כ- 3 דקות ומוסיפים את תפוחי האדמה למחבת.
• מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי טעם, מוסיפים קורט פלפל קאיין למי שמעדיף חריפות גבוהה.
• מוסיפים 1/4 כוס מיץ לימון (לא חובה) ומערבבים היטב משך כ- 3 דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים