|
|
בורגול עם נודלס |
מרכיבים :
|
1 כוס בצל קצוץ
3 כפות חמאה או מרגרינה
1 כוס בורגול
1 כוס איטריות מרק דקות
1 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1 קוביית מרק עוף או ירקות
4 כוסות מים
1 כף פטרוזיליה קצוצה
|
|
אופן הכנה :
|
•ממיסים את החמאה או המרגרינה בסיר על אש בינונית.
•
מוסיפים את הבצל ומאדים עד שהבצל מזהיב, כ-5 דקות.
•
מוסיפים את האיטריות ומערבבים כ-3 דקות עד שהאיטריות שמשחימות מעט.
•
מוסיפים את הבורגול, מערבבים ומוסיפים 4 כוסות מים.
•
מוסיפים את המלח, הקינמון ואת קוביית המרק.
•
מביאים לרתיחה, מורידים את האש לאש נמוכה מאוד, מכסים ומבשלים כ- 30 עד 40 דקות או עד שהבורגול רך.
•
מסירים מהאש ו"פותחים" את התבשיל עם מזלג.
•
מעטרים בפטרוזיליה ומגישים עם יוגורט, סלט או עוף.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|