|
|
אגרול פיליפיני |
מרכיבים :
|
450 גר' בשר טחון (בשר לבן או אדום)
1/4 כוס כוסברה קצוצה
2 כפות רוטב סויה
2 ביצים טרופות
2 גבעולי סלרי קצוצים
1 גזר מגורד
1 בצל קטן קצוץ
1/2 כוס אפונה ירוקה
5 שיני שום קצוצות
1 כפית מלח 1-1/2 כפית פלפל
|
1/2 כוס צימוקים
•
עלי אגרול מוכנים
•
1 ביצה טרופה
•
שמן לטיגון עמוק
|
אופן הכנה :
|
• שמים בקערה 1/4 כוס כוסברה עם בשר קצוץ, שום קצוץ, מלח ופלפל, 2 כפות רוטב סויה, 2 ביצים טרופות, 1/2 כוס צימוקים ו- 1/2 כוס אפונה.
•
מוסיפים גם את הסלרי הגזר והבצל הקצוצים ומערבבים היטב.
•
מניחים את הבשר בצד משך 45 דקות כדי שיספוג את הטעמים.
•
מניחים עלה אגרול על משטח עבודה, מניחים במרכז כף או שתים מהתערובת ומגלגלים לאגרול.
•
מדביקים את פינת האגרול עם ביצה טרופה על מנת שלא יפתח בטיגון.
•
מטגנים את האגרולס משך כ- 5 דקות בשמן עמוק.
•
מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|