חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוסטביף בתנור
נתח סינטה (סרלוין) משובח של קילו 600 גר'
מלח ופלפל גרוס עבה
•לוקחים את נתח בשר סינטה משובח (בסרטון הבשר קשור על מנת שלא יפתח - ניתן לבקש מהקצב אך לא חובה).
• מפזרים עליו מלח ופלפל גרוס עבה ומשאירים בתבנית כשעה, על מנת שיגיע לטמפרטורת החדר.
• אחרי שעה, מכניסים את הבשר לתנור שחומם מראש ל- 130 מעלות.
• מבשלים כשעה ועשרים, (ניתן גם להשתמש במדחום בשר).
• מוציאים מהתנור ומצפים בנייר כסף רופף (כלומר מבלי לסגור את הצדדים של הנייר) למשך 20 דקות.
• מסירים את חוט הקשירה, פורסים ומגישים חם או קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים