חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קדרת עוף בקארי נוסח ג'מייקה
8 שוקי עוף
2 כוסות מים
3 תפוחי אדמה בינוניים
1 כף אבקת קארי ג'מייקנית (או קארי חריף)
1 כפית כורכום
2 כפיות מלח
1 כפית סוכר
1/4 כוס בצל קצוץ
4 שיני שום
2 כפות ג'ינג'ר קצוץ
1 לימון
• 1 לימון ליים
• שמן לטיגון
• שמים את שוקי העוף בסיר וסוחטים פנימה לימון רגיל ולימון ליים.
• מוסיפים 2 כוסות מים, ומשרים את העוף במים עם מיץ הלימון וקליפות הלימונים הסחוטים משך 10 דקות.
• מכינים בשקית ניילון אטומה (להשרייה), 1/4 כוס בצל קצוץ, ג'ינג'ר, שום, אבקת קארי, כורכום, סוכר ומלח.
• מוציאים את העוף מהנוזל, מיבשים אותו ומוסיפים אותו לשקית המשרה.
• מצפים את העוף היטב ומניחים בצד לשעה וחצי.
• מחממים מחבת עם שמן צמחי על חום בינוני ומטגנים את העוף ששהה במרינדה עד שכל הצדדים שחומים (בערך 15 דקות).
• מוסיפים 2 כוסות מים ואת קוביות תפוחי האדמה.
• מביאים לרתיחה, מורידים מעט את האש ומבשלים עם מכסה כ- 30 דקות.
• מגישים חם עם אורז.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים