חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פיש אנד צ'יפס
2 ו-1/2 כוסות בירה
2 כוסות קמח
1/2 כוס קמח תירס
2 כפות שמן
2 ביצים
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל קאיין
2 תפוחי אדמה חתוכים לציפסים בגודל שווה
4 נתחי דג קוד של 200 גר' כל אחד
שמן צמחי לטיגון עמוק
• מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים אותם לציפסים בגודל שווה ומשרים בקערת מים עם קרח משך מינימום 30 דקות.
• מוציאים את תפוחי האדמה מהמים ומייבשים עם מגבת.
• בנתיים חותכים את דג הקוד לחתיכות של כ- 100 גר' כל אחת.
• מחממים את השמן על אש בחום בינוני, עד דרגת רתיחה ומטגנים את הצ'יפס עד הזהבה קלה (בערך 10 דקות).
• מוציאים את הצ'יפס הצידה.
• מרכיבים את הבלילה: טורפים היטב את הביצים עם 2 כפות שמן, מלח, אבקת אפייה ופלפל קאיין.
• מוסיפים את הבירה, קמח התירס, וקמח רגיל וטורפים היטב.
• מניחים לבלילה לנוח כשעה עד לילה במקרר.
• מצפים את דגי הקוד בבלילה ומטגנים אותם בשמן הרותח עד הזהבה (כ- 4 דקות).
• מוציאים את הדגים לנייר סופג.
• מחזירים את הצ'יפס לשמן החם ומטגנים עוד 2 דקות עד הזהבה.
• מגישים עם סלט קולסלאו.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים