חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בקר מוקפץ בסגנון מונגולי
400 גר' בשר פלנק סטייק
10 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
1 כפית חומץ אורז
1 כף רוטב סויה
1 כף שמן צמחי
1 כפית שמן שומשום
1 כפית קורנפלור
1/2 כפית סוכר
לרוטב: 1/2 כוס מים
1 כפית פתיתי צ'ילי
2 כפות רוטב הויסין
• 2 כפות רוטב סויה במחית Ground bean sauce
• 1 כפית קורנפלור
• 3 כפות שמן צמחי לטיגון
• שמים בקערה את חומרי המשרה- 1/2 כפית סוכר, כפית קורנפלור, 1 כף שמן, 1 כף רוטב סויה, 1 כפית חומץ אורז ו-1 כפית שמן שומשום.
• חותכים את הבשר לרצועות קטנות ומשרים במרינדה משך שעה.
• חותכים את הבצלים הירוקים לרצועות.
• מכינים רוטב מ-1/2 כוס מים, רוטב סויה שחור (Black bean sauce), רוטב הויסין, כפית קורנפלור וכפית פתיתי צ'ילי.
• מחממים מחבת עם 3 כפות שמן ומטגנים את הבשר ששהה במרינדה.
• כשהבשר משחים (כדקה) מוסיפים את הבצל הירוק ואת הרוטב.
• מערבבים טוב, מביאים לרתיחה קלה, ומאדים עוד דקה.
• מגישים עם אורז לבן.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים