|
|
בקר מוקפץ בסגנון מונגולי |
מרכיבים :
|
10 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
1 כפית חומץ אורז
1 כף רוטב סויה
1 כף שמן צמחי
1 כפית שמן שומשום
1 כפית קורנפלור
1/2 כפית סוכר
לרוטב: 1/2 כוס מים
1 כפית פתיתי צ'ילי
|
2 כפות רוטב הויסין
•
2 כפות רוטב סויה במחית Ground bean sauce
•
1 כפית קורנפלור
•
3 כפות שמן צמחי לטיגון
|
אופן הכנה :
|
• שמים בקערה את חומרי המשרה- 1/2 כפית סוכר, כפית קורנפלור, 1 כף שמן, 1 כף רוטב סויה, 1 כפית חומץ אורז ו-1 כפית שמן שומשום.
•
חותכים את הבשר לרצועות קטנות ומשרים במרינדה משך שעה.
•
חותכים את הבצלים הירוקים לרצועות.
•
מכינים רוטב מ-1/2 כוס מים, רוטב סויה שחור (Black bean sauce), רוטב הויסין, כפית קורנפלור וכפית פתיתי צ'ילי.
•
מחממים מחבת עם 3 כפות שמן ומטגנים את הבשר ששהה במרינדה.
•
כשהבשר משחים (כדקה) מוסיפים את הבצל הירוק ואת הרוטב.
•
מערבבים טוב, מביאים לרתיחה קלה, ומאדים עוד דקה.
•
מגישים עם אורז לבן.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|