|
|
רביולי ריקוטה של מסעדת סבסטיאן |
מרכיבים :
|
330 גר' קמח
12 חלמונים
50 מ"ל מים פושרים
1 כפית מחית פטריות כמהין
1 חלמון
זילוף שמן כמהין
לרוטב: תרסיס חמאה
1 כוס פטריות פורטבלו חתוכות גס
|
1 שן שום קצוצה גס
1/2 כוס ציר ירקות
פרמזן לקישוט
מלח ופלפל
|
אופן הכנה :
|
מערבבים את הקמח עם 12 חלבונים ו- 50 גר' מים ולשים כ- 5 דקות עד קבלת בצק חלק ויפה.
•
מניחים את הבצק במקרר משך שעתיים.
•
אחרי שעתיים, לוקחים את הבצק, מקמחים את משטח העבודה ומעבדים עם מערוך לדף בעובי 2 מילימטר.
•
מכינים את המילוי: מערבבים את גבינת הריקוטה עם חלמון אחד, מחית הכמהין, שמן כמהין, וגבינת פרמזן.
•
מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב.
•
חותכים את דף הבצק שהכנו לשני דפים.
•
מברישים את הבצק עם מים ומניחים כפית של מחית הריקוטה ברווחים שוים על הבצק.
•
מכסים עם דף הבצק שנותר וחותכים את הרביולים עם תבנית מתאימה או כוס לקבלת כיסון בצק ממולא.
•
להכנת הרוטב, מרססים תרסיס חמאה פאם על מחבת, כשהמחבת חם מקפיצים את פטריות הפורטבלו עם מלח, פלפל ושן שום פרוסה.
•
מוסיפים ציר ירקות ומערבבים.
•
בנתיים מבשלים את הרביולי במים עם מעט מלח עד שמוכנים (בערך 3-5 דקות).
כשהרביולי מוכנים, מעבירים אותם לתוך הרוטב.
•
מבשלים כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם.
•
מגישים עם תוספת של רוטב ובעיטור חתיכות גבינת פרמזן.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|