חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רביולי ריקוטה של מסעדת סבסטיאן
330 גר' קמח
12 חלמונים
50 מ"ל מים פושרים
למילוי: 450 גר' גבינת ריקוטה
1 כפית מחית פטריות כמהין
1 חלמון
זילוף שמן כמהין
150 גר' גבינת פרמזן איטלקי מגורדת
לרוטב: תרסיס חמאה
1 כוס פטריות פורטבלו חתוכות גס
1 שן שום קצוצה גס
1/2 כוס ציר ירקות
פרמזן לקישוט
מלח ופלפל
מערבבים את הקמח עם 12 חלבונים ו- 50 גר' מים ולשים כ- 5 דקות עד קבלת בצק חלק ויפה.
• מניחים את הבצק במקרר משך שעתיים.
• אחרי שעתיים, לוקחים את הבצק, מקמחים את משטח העבודה ומעבדים עם מערוך לדף בעובי 2 מילימטר.
• מכינים את המילוי: מערבבים את גבינת הריקוטה עם חלמון אחד, מחית הכמהין, שמן כמהין, וגבינת פרמזן.
• מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב.
• חותכים את דף הבצק שהכנו לשני דפים.
• מברישים את הבצק עם מים ומניחים כפית של מחית הריקוטה ברווחים שוים על הבצק.
• מכסים עם דף הבצק שנותר וחותכים את הרביולים עם תבנית מתאימה או כוס לקבלת כיסון בצק ממולא.
• להכנת הרוטב, מרססים תרסיס חמאה פאם על מחבת, כשהמחבת חם מקפיצים את פטריות הפורטבלו עם מלח, פלפל ושן שום פרוסה.
• מוסיפים ציר ירקות ומערבבים.
• בנתיים מבשלים את הרביולי במים עם מעט מלח עד שמוכנים (בערך 3-5 דקות). כשהרביולי מוכנים, מעבירים אותם לתוך הרוטב.
• מבשלים כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם.
• מגישים עם תוספת של רוטב ובעיטור חתיכות גבינת פרמזן.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים