חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
איטריות אורז מוקפצות עם ירקות
1 בצל חתוך לפרוסות דקות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כוס כרובית חתוכה לפרחים
1 גזר חתוך לרצועות
1/4 כרוב חתוך לרצועות צרות
1 קישוא חתוך לרצועות דקות
1 סלסלת נבטים
1/2 סלסלת פטריות חתוכות לפרוסות
1 חבילת אצות ים אצות נורי חתוכות לרצועות
1 חבילת אטריות אורז דקיקות
• 1/2 כפית שמן שומשום
• 4 כפות רוטב סויה
• 1 כף חומץ בן יין
• 1/4 כפית ג'ינג'ר אבקה
• שמן סויה לטיגון
•מחממים ווק על אש גבוהה ומוסיפים מעט שמן סויה.
• מוסיפים את הבצל ומקפיצים כ-2 דקות.
• מוסיפים את הגזר וממשיכים להקפיץ כדקה.
• מוסיפים את הקישוא וממשיכים להקפיץ.
• מוסיפים את הפלפלים וממשיכים להקפיץ עוד דקה.
• בנתיים משרים את האצות במים חמים ומניחים בצד.
• מוסיפים למחבת את הכרוב ומקפיצים עוד דקה.
• מוסיפים את הפטריות, הנבטים והאצות שספגו את הנוזלים.
• מערבבים היטב ומוסיפים את רוטב הסויה, חומץ בן יין, שמן שומשום ואבקת ג'ינג'ר.
• שמים את אטריות האורז בקערה ומוסיפים להם מים רותחים עד כיסוי משך כדקה דקה וחצי עד שהאיטריות רכות.
• מוסיפים את האיטריות למחבת ומערבבים היטב.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים