|
|
דוחן בעשבי תיבול ולימון |
מרכיבים :
|
2 כפות רוטב סויה
2 כוסות מים רותחים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
1 כוס עשבי תיבול טריים ויבשים
1 בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום קצוצות
מיץ מלימון אחד
|
|
אופן הכנה :
|
•מחממים בסיר קטן 2 כוסות מים עד לרתיחה.
•
מוסיפים 2 כפות סויה ואת הדוחן.
•
מביאים לרתיחה, מורידים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 25 דקות על אש נמוכה.
•
מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
•
מוסיפים את השום וממשיכים להקפיץ.
•
מוסיפים מלח ופלפל ועשבי תיבול טריים ויבשים.
•
לעשבי התיבול ניתן להשתמש בזעתר, מיורן, בזיליקום, אורגנו, פטרוזילה נענע ועוד.
•
מערבבים 2 דקות ומוסיפים מיץ מלימון אחד.
•
מערבבים את הדוחן עם תערובת העשבים.
•
מגישים חם מעוטר בעשבי תיבול טריים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|