חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תחתיות ארטישוק עם קינואה ורימונים
4 תחתיות ארטישוק
1 כוס קינואה
2 כוסות מיץ תפוזים
שמן זית
1 חופן רימונים
מלח ופלפל
תרכיז רימונים
ענף טימין
בצל ירוק לקישוט
• מברישים את תחתיות הארטישוק בשמן זית ומשחימים קלות בתנור (7-10 דקות בחום גבוה).
• מבשלים כוס קינואה בשתי כוסות מיץ תפוזים (כפי שמכינים אורז).
• כשהקינואה מוכנה, מעבירים אותה למחבת עם שמן זית, פלפל ומלח גס ומקפיצים עם חופן גרגירי רימונים.
• ממלאים את תחתית הארטישוק בתערובת הקינואה.
• מקשטים את הצלחת בשמן זית, מעט מיץ רימונים, גרגרי רימונים, ענף טימין ובצל ירוק.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים