|
|
פילה מוסר על מצע שלולית עגבניות |
מרכיבים :
|
שמן זית
6 נתחי פילה דג מוסר
מלח ופלפל
2 פלפלים קטנים חריפים
|
|
אופן הכנה :
|
• מסיימים להכין את תחתיות הארטישוק ( ראה מתכון תחתיות ארטישוק עם קינואה
), ועוברים להכנת הדג.
•
חוצים את העגבניות, ומסדרים אותן אחת לצד השניה בתבנית עם שמן זית ומלח גס (הקליפה כלפי מעלה).
•
מכניסים את התבנית לתנור, וצולים כ- 10 דקות בגריל עד להשחמה קלה.
•
מוציאים את העגבניות מהתנור ומקלפים את הקליפה בעדינות, הופכים לצד שני ומחזירים לתנור לעוד שתי דקות.
•
מניחים את הפילה של דג המוסר על מצע העגבניות, מפזרים מעל מלח גס ופלפל שחור, מניחים 2-3 פלפלים חריפים מעל, ומחזירים לגריל לעוד 7 דקות.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|