חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק אפונה ונקניק האם
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 בצל לבן קצוץ
מלח פלפל
2 כוסות אפונה ירוקה יבשה למרק
נקניק האם חתוך בקוביות
4 כוסות ציר עוף
כפית אורגנו יבש
2 ענפי טימין טרי
•מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עם הגזר. מוסיפים מלח ופלפל וניתן להוסיף גם שום לחובבי הטעם.
• מוסיפים את האפונה היבשה ואת הנקניק, ועוד 4 כוסות ציר עוף משובח. מוסיפים את האורגנו (השף מציין שיש להקפיד במתכון זה על אורגנו יבש), ואת הטימין אותו ניתן להכניס לשקית תה ריקה או פשוט לדוג בסוף הבישול.
• מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש נמוכה. מבשלים עוד כ- 40 דקות עד שהאפונה מתפוררת לחלוטין. שולים את הטימין ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים