|
|
צלעות טלה ברוטב יין אדום ורימונים |
מרכיבים :
|
2 צלעות טלה
1 כוס מיץ רימונים
1/4 כוס יין אדום
שמן זית
מלח ופלפל
גרדת קליפת לימון
1 כפית רוזמרין קצוץ
50 גר' מרגרינה צמחית
|
|
אופן הכנה :
|
• מושחים את צלעות הטלה בשמן זית ובוזקים מעל מלח ופלפל.
•
מניחים את הצלעות על גריל בחום גבוה כ-2 דקות מכל צד.
•
מורידים את האש וממשיכים לצלות עד למידה הרצויה.
•
שמים בסיר על האש את מיץ הרימונים ואת היין ומצמצמים תוך ערבוב עד שנותרת מחצית מהכמות.
•
שמים את האספרגוס על הגריל וצולים כמה דקות עד שרואים סימני חריכה.
•
כשהרוטב מצומצם בחצי, מוסיפים לו גרידת לימון ורוזמרין קצוץ, ומבשלים עוד 4 דקות.
•
מכבים את האש, מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמסה כליל.
•
שמים את הרוטב על צלחת, מעליו את האספרגוס ומעל את צלעות הטלה.
•
מעטרים בגבעול רוזמרין.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|