|
|
טראפלס שוקולד ופיסטוקים |
מרכיבים :
|
350 גר שוקולד מריר משובח
400 גר' חלב ממותק
2 כפות חמאה
150 גר' פיסטוקים קלויים
|
|
אופן הכנה :
|
•חותכים את השוקולד לקוביות ומחממים בסיר עם החלב הממותק והחמאה. (שימו לב לבחור שוקולד פחות מתוק כי החלב מתוק מאוד!)
•
מחממים תוך ערבוב עד שהתערובת נמסה.
•
מחממים מחבת חם ללא שמן, וכשהמחבת חם, קולים עליו את הפיסטוקים תוך ערבוב משך 2 דקות בערך.
•
שמים את הפיסטוקים בשקית ומרסקים חלקית עם מערוך.
•
מוסיפים את הפיסטוקים לשוקולד ומערבבים.
•
מפזרים את התערובת על מגש חד פעמי ומכסים.
•
שמים במקרר לכמה שעות.
•
מוציאים את המגש מהמקרר וחותכים לקוביות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|