חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
במיה מוקפצת פריכה
350 גר' במיה
10 פלפל צ'ילי ירוקים טרים (קטנים)
3 פלפל צ'ילי אדום מיובש
1/4 כפית זרעי כמון שלמים
1 כפית מלח או יותר
3 כפות שמן צמחי
• שוטפים את הבמיה ומיבשים היטב (על הבמיה להיות יבשה לחלוטין על מנת שתצא פריכה!).
• חותכים את הבמיה לעיגולים דקים בעזרת מספריים או סכין.
• מחממים מחבת עם 3 כפות שמן ומוסיפים את הבמיה.
• חותכים את פלפלי הצ'ילי הירוק לחתיכות קטנות, ומוסיפים למחבת.
• מוסיפים את פלפלי הצ'ילי האדום - שלמים, את גרגירי הכמון והמלח, ומערבבים.
• מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים על חום בינוני משך כ- 20 דקות, מבלי לפתוח את המכסה.
• אחרי 20 דקות פותחים את המחבת ומערבבים, סוגרים שוב עם מכסה ומבשלים עוד כ- 8 דקות.
• אחרי 8 דקות פותחים את המכסה, ומתקנים תיבול.
• מעלים לאש גבוהה ומקפיצים היטב על מנת ליבש את התבשיל מהנוזלים ולהגיע לפריכות רצויה.
• כשהנוזלים יבשו, מוציאים מהמחבת ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים