חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פטה כבד עוף אוורירי
470 גר' כבד עוף
1/4 כוס חמאה ועוד 120 גר' חמאה
1/4 כוס ברנדי
1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמנת מתוקה שמנה
1/4 כפית טימין
1/4 כפית טרגון
קורט פלפל שחור
כפית מלח
• מנקים את הכבדים משאריות שומן וכיס מרה.
• ממיסים במחבת בחום נמוך 1/4 כוס חמאה.
• כשהחמאה נמסה, מוסיפים את בצלי השאלוט הקצוצים ואת הכבד.
• מבשלים באיטיות על חום בינוני נמוך עד שהכבד והבצל משחימים.
• מורידים את הכבדים מהאש, ובאותה מחבת מאדים את הברנדי, עד שנותרת ממנו כמות של בערך 2 כפות.
• מוסיפים את הברנדי לכבד המטוגן.
• בנתיים ממיסים עוד 120 גר' חמאה במיקרוגל.
• מכניסים את תערובת הכבדים למעבד המזון.
• מוסיפים כפית מלח, 1/4 כוס שמנת מתוקה, טימין, טרגון ופלפל, ומעבדים כדקה.
• מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים לעיסה חלקה.
• מצפים כלי מתאים בניילון נצמד ושופכים פנימה את הכבד.
• סוגרים עם ניילון נצמד, ומניחים במקרר משך לילה שלם.
• מגישים קר עם קרקרים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים