|
|
עוף בדבש וג'ינג'ר |
מרכיבים :
|
1 קילו ו-400 גר' ירכי עוף
1/2 כוס דבש
6 כפות רוטב סויה
1/4 כף ג'ינג'ר טחון
6 שיני שום פרוסות
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר על אש בינונית ומוסיפים את השום, הג'ינג'ר הדבש, ורוטב הסויה.
•
מביאים לביעבוע, מכסים ומבשלים כדקה אחת מרגע הרתיחה.
•
מצננים את הרוטב, מסדרים את העוף בתבנית פיירקס ושופכים את הרוטב מעל.
•
מכסים בניילון נצמד ומשאירים במקרר משך לילה.
•
למחרת, מצפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים אותה לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
•
אחרי חצי שעה, מוציאים את התבנית, מסירים את נייר הכסף והופכים את העופות.
•
מעלים את החום ל- 200 מעלות, וצולים ללא נייר כסף עוד חצי שעה.
•
מגישים חם עם אורז.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|