חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף וכופתאות בסגנון אמריקאי
עוף שלם גדול (כ- 2.8 קילו)
4 גבעולי סלרי
4 גזרים
לכופתאות: 2.5 כוסות קמח
מלח ופלפל
1/2 כפית סוכר
מנקים את העוף ומכניסים לסיר גדול.
• מוסיפים את הסלרי והגזרים חתוכים גס, וממלאים את הסיר במים.
• מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 30 דקות.
• לאחר הבישול, מסננים את נוזל המרק מהירקות ומניחים במקרר למשך לילה.
• את העוף המוכן מקלפים מעור וחותכים לחתיכות קטנות.
• להכנת הכופתאות, שמים את הקמח בקערה, מוסיפים כפית מלח, 1/2 כפית סוכר ואת השומן הכרוש שנוצר מעל ציר העוף שהיה במקרר.
• מערבבים היטב ומוסיפים עוד נוזל מציר העוף עד לקבלת בצק במרקם חלק ואחיד.
• מפזרים קמח על השולחן ומעבדים את הבצק לדף דק.
• חותכים את הבצק לריבועים, משולשים או כל צורה שמתחשק לכם.
• משאירים את הבצק לנוח ולהתייבש משך כשעתיים.
• מחממים מחדש את ציר העוף ומוסיפים מלח ופלפל.
• כשהציר רותח מכניסים פנימה בעדינות את הכופתאות הבצק מבלי שתדבקנה האחת לשניה.
• מכסים עם מכסה ומבשלים משך כ- 30 דקות.
• אחרי 30 דקות, מכניסים למרק את חתיכות העוף המוכן ומערבבים.
• מגישים כמרק או בצלחת עם תוספות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים