חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
כיסוני בצק במילוי בטטה
לבצק: 3 כוסות קמח
2 ביצים
1/2 כוס מים
1 כף שמן צמחי
1 כפית מלח
למילוי: 2 בטטות בינוניות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת בצל
1/2 כפית אבקת שום
1/4 כפית אגוז מוסקט
1 כפית פפריקה מתוקה
• 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
• 2 כפות סוכר חום
• לטיגון וקישוט:2 כפות חמאה
• 1 בצל גדול קצוץ
• כפית מרווה כתושה
• להכנת הבצק: פותחים 2 ביצים לתוך קערת המיקסר, מוסיפים 1/2 כוס מים, כף שמן, כפית מלח ומערבבים.
• מוסיפים 3 כוסות קמח (חצי כוס כל פעם) ומעבדים לבצק חלק.
• מניחים במקרר לשעה.
• מקלפים את הבטטות, חותכים לקוביות ומבשלים עד שהבטטות מתרככות.
• מוסיפים לבטטות הרכות 1/2 כפית מלח, אבקת שום ובצל, אגוז מוסקט, כפית פפריקה, פלפל שחור וכ- 1/2 כוס פרמזן.
• מערבבים ומועכים את הבטטות יחד עם התבלינים ויחד עם 2 כפות סוכר חום.
• מוציאים את הבצק מהמקרר, מפזרים מעט קמח על השולחן ומעבדים עם מערוך לעלה בעבי של 1/2 סנטימטר.
• יוצרים מהבצק עיגולים בעזרת כוס, מניחים מעט מהמילוי במרכז כל עיגול, סוגרים לחצי סהר וצובתים את הפינות בעזרת האצבעות עד שמתקבל כיסון יפה.
• מחממים סיר גדול עם מים ומלח, מביאים לרתיחה ומכניסים את הכיסונים פנימה.
• כשהכיסונים צפים למעלה, סימן שהם מוכנים.
• לאחר שהכיסונים מוכנים, מניחים להם להתייבש.
• מחממים מחבת עם חמאה ומאדים את הבצל הקצוץ עד שקיפות.
• מוציאים את הבצל מהמחבת ומשאירים מספיק חמאה.
• מטגנים את הכיסונים כדקה מכל צד, מוציאים לצלחת ומגישים עם הבצל הקצוץ, שמנת חמוצה ועיטור של אבקת מרווה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים