חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אפונה ירוקה בסגנון פיליפיני
2 כפות שמן צמחי
3 שיני שום פרוסות
1 כף ג'ינג'ר כתוש
500 גר' אפונה ירוקה
1/4 כוס רוטב צדפות
2 כפות סוכר
1 כף שומשום קלוי
• מחממים ווק עם 2 כפות שמן וקולים את השום והג'ינג'ר כ- 30 שניות.
• מוסיפים את האפונה הירוקה ומקפיצים היטב יחד כ- 2 דקות.
• מוסיפים את רוטב הצדפות והסוכר וממשיכים לערבב.
• מורידים את האש לאש בינונית, מכסים ומבשלים בין 3-5 דקות עד שהפונה מוכנה.
• מוציאים מהמחבת לצלחת הגשה ובוזקים מעל זרעי שומשום קלוי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים