|
|
אומלט ספרדי |
מרכיבים :
|
כף חמאה
3 ביצים
פלפל אדום חתוך לקוביות
כמה עלי בזיליקום קצוצים
|
|
אופן הכנה :
|
•מפזרים מעט חמאה על מחבת חם.
•
טורפים 3 ביצים עם 3 כפות מים (ליצירת מרקם אורירי).
•
ממתינים שהחמאה שעל המחבת "תזיע" ואז שופכים פנימה את הביצים.
•
כאשר הביצים מתקשות בקצוות המחבת, דוחפים אותן עם התרבד פנימה כך שיווצרו מעט קיפולים והחלק שטרם נעשה יעבור לקצוות המחבת.
•
כשכל השכבה במרכז המחבת מתקשה, מפזרים על צד אחד את הגבינות המגורדות, כמה קוביות פלפל אדום ועלי בזיליקום קצוצים.
•
מסירים מהאש, ו"שופכים" על הצלחת כך שצד אחד ישמש כמכסה לצד השני.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|